Діти з с. Германівка на екскурсії у Києві

дети из села Германовка едут на экскурсию в КиевКоли вам говорять, що в наш час всім за все байдуже, не вірте цьому. Є у нас іще  небайдужі серця. Я б хотіла висловити подяку людям, які організували відпочинок для наших дітей.

2 грудня. В цей зимовий день група дітей  осередку Міжнародного благодійного Фонду «Допомога дітям Чорнобиля» с.Германівки їздила на екскурсію у м. Київ. Розпочали свій незвичайний день із відвідин Київського Планетарію. Перегляд фільму про сузір’я та планети Всесвіту дітям  дуже сподобався. Враження  були такі, ніби  вони самі  побували у  космосі.

Після Планетарію діти відвідали Київський академічний   театр ляльок. На вході  нас зустрів  адміністратор  Сторчаков  Богдан  Валерійович, який чемно познайомив  із  театром. Та перш ніж пройти  до залу, ми  зустріли  чуйну, привітну  жіночку-контролера Шаповал  Людмилу Олександрівну, яка познайомила   дітей із виставкою Тронного  залу.   Виставу ми дивилися «Про Вовка та Козенят». Казалось би  давно  всім  знайома казка , та з яким   захопленням  горіли оченята  задоволених дітей. Не забули  організатори  і  про дітей з обмеженням  слуху, для цього  протягом  вистави  на сцені  працював  сурдопереклад.            Незчулися  діти, коли й  вистава  закінчилася. Не хотіли  покидати  зал, тож усі  виходили  дуже задоволені  грою акторів.

Потім  ми були  у  Київському  Зоопарку. Хоч  погода  зовсім  не  сприяла  екскурсії, та діти все ж таки  побачили  багато  цікавого: відвідали   тераріум, спостерігали  за  жирафами,  привітали ведмедя, а  коли  зайшли до  слона,  то він, вітаючи дітей  танцював, а  діти  вирішили,  що він  зрадів їхньому  приходу,  бо  відвідувачів  крім  нас  не  було у зоопарку .

Радісні  та втомлені  поверталися  діти  з екскурсії  і були щиро  вдячні  організаторам благодійної акції, яку проводить фонд спільно з  громадською організацією « Київський Центр профорієнтація дітей-інвалідів» та  яка приурочена до « Дня інваліда»: голові Правління ГО « Київський Центр профорієнтації дітей-інвалідів»  Марії Олексіївні Мартинюк,  заступнику фонду Семеновій  Ліані  Петрівні та виконавчому директору  Дергільовій Антоніні Миколаївни, які маючи великі  люблячі  серця  турбуються  про  наших  дітей. Вони  попіклувалися, щоб наші діти  не  тільки культурно  відпочили,  а й не  були  голодні.  То ж,  коли  ми  під’їхали до  МакДональдзу  на  площі Льва Толстого, то  там нас привітно  зустріли і всім  діткам  вручили «Хеппі Мілл». Навіть дорослі  були  вражені  таким  теплим  прийомом. Адже  нас  чекали, як дорогих гостей.

Усі дітки отримали  пакети з подарунками

З повагою та безмірною вдячністю,  керівник групи Ольга Рева.